Përfshihuni në Zoiper 5

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinZoiper 5 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1073

Vargje

53

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Zoiper 5 përmban aktualisht 1073 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Zoiper 5, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Zoiper 5